Medische en paramedische vrije beroepen

Accountant voor medische en paramedische vrije beroepen

Net zoals uw patiënten rekenen op uw vakkennis en ervaring, kunnen wij voor u het verschil maken. Of u reeds diverse jaren actief bent in de medische of paramedische sector of net wil opstarten, wij begeleiden uw volledig financieel traject zodat u zich hier geen zorgen dient over te maken.

Wij bouwden doorheen de jaren veel ervaring op in het financieel begeleiden van medische vrije beroepen. Medici focussen zich volledig op hun werk en hun patiënten, waardoor ze soms minder oog hebben voor financiële zaken en boekhouding.

Wij bekijken graag samen met u hou u verder aan uw toekomst kan bouwen. Denk hierbij aan de opbouw van uw pensioen, het optimaliseren van uw verzekeringen tot de planning van successierechten, de aankoop van vastgoed en de eventuele overdracht ervan aan uw kinderen,…

Neem vrijblijvend contact op om uw situatie te bekijken en dan maken wij graag een advies op.

Wie wil starten als zelfstandige, staat er soms van versteld wat daar allemaal voor in orde gebracht moet worden. Als accountantskantoor voor medische en paramedische vrije beroepen kunnen wij die financiële begeleiding alvast uit uw handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding volledig in orde blijft en dat alle administratieve verplichtingen correct nagekomen worden. Als accountantskantoor vervolledigen wij graag uw team, zodat wij ook actief kunnen meedenken over strategische beslissingen rond uw toekomst.

Zoekt u een vertrouwenspersoon met veel ervaring in het financieel begeleiden van medische vrije beroepen? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen. Net zoals u het beste wilt voor uw patiënten, streven wij naar de optimale (financiële) omstandigheden voor onze klanten.