Zelfstandige ondernemers

Boekhouder voor zelfstandige ondernemers

Als zelfstandig ondernemer kent u het belang van een goede boekhouding. Heeft u naast uw drukke beroepsactiviteit de kennis en tijd om uw financiële zaken en administratie op orde te houden? Daarvoor kan u op ons rekenen, zodat u zich focussen op uw corebusiness en de uitbouw van uw activiteit.

Wie een onderneming opstart, zal ondervinden dat het belangrijk is om te investeren in een goede ondersteuning en begeleiding van uw boekhouding. Als ervaren accountantskantoor voor zelfstandige ondernemers willen wij u graag helpen bij de opstart en/of de verdere uitbouw van uw onderneming. Wij houden uw boekhouding op orde en zorgen ervoor dat u steeds alle administratieve verplichtingen nakomt. Graag bekijken wij ook samen met u hoe we uw zaak fiscaal kunnen optimaliseren.

Of het nu gaat over het opstarten van een volledig nieuwe activiteit of het overnemen van een bestaande boekhouding. In beide situaties kan u bij ons terecht. Wij begeleiden u als kantoor graag in alle facetten van uw activiteit, maar ook verder in alle financiële vraagstukken in de toekomst.

Zoekt u een vertrouwenspersoon met veel ervaring in het financieel begeleiden van zelfstandige ondernemers? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen.